Het verhaal van
afternoon stories

Tijdens onze studie op de kunstacademie in Rotterdam ontdekten wij een gezamenlijke liefde voor mooi papier en bijzondere prints en patronen. Toen Anne-Marije naar Italië verhuisde besloten we samen een bedrijf op te starten. Fijne producten geïnspireerd op haar nieuwe Italiaanse omgeving.

We ontwikkelen bewust en tijdloos behang met gedetailleerde illustraties van bomen, dieren en stadse elementen.  Alle illustraties worden met de hand getekend door Anne-Marije en tot patroon gemaakt door Anne. Naast een behanglijn hebben we ook een collectie kaarten.

afternoon stories anne-marije

Anne-Marije (1986) verhuisde na de studie, voor de liefde, naar Italië. Ze vond een perfecte combinatie in het plattelandsleven en het verzorgen van Engelse lessen, ondersteund door beeldende vorming. 

atelier Italie afternoon stories
Anne afternoon stories

Anne (1989) bleef in Rotterdam wonen en ging aan de slag als beeldend docent. Ze houdt van lesgeven, van mooie plekjes ontdekken in eigen stad en van koken. 

Mileubewust

Met afternoon stories willen we onze passie voor papier, illustraties en de wereld met jullie delen. We streven naar een beter milieu en een mooie toekomst voor onze planeet.  Daarom werken we alleen met lokale bedrijven in Nederland en Italië en kiezen we bewust voor eerlijke en duurzame materialen.

Duurzaam behang

Afternoon stories behang wordt met de beste en meest milieuvriendelijke technieken gedrukt op hoog kwaliteit FSC-papier. Bovendien zijn de gebruikte inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. De patronen zijn met de hand geïllustreerd in Italie en worden met zorgvuldigheid digitaal gedrukt in Nederland. Om de beste kwaliteit te garanderen en overproductie tegen te gaan wordt ons behang alleen op bestelling gedrukt.

Alle patronen zijn met de hand geïllustreerd in Turijn en worden zorgvuldig geproduceerd in Nederland.

schilderij pentekening bloem afternoon stories
sustainable afternoon stories postcards in store

Schilderijen met fijne pentekeningen van afternoon stories zijn o.a. te koop bij FIKA Rotterdam.