Het verhaal van
afternoon stories

Tijdens onze studie op de kunstacademie in Rotterdam ontdekten wij een gezamenlijke liefde voor mooi papier en bijzondere prints en patronen. Toen Anne-Marije naar Italië verhuisde besloten we samen een bedrijf op te starten. Fijne producten geïnspireerd op haar nieuwe Italiaanse omgeving.

We ontwikkelen bewust en tijdloos behang met gedetailleerde illustraties van bomen, dieren en stadse elementen.  Alle illustraties worden met de hand getekend door Anne-Marije en tot patroon gemaakt door Anne. We hebben ook een collectie kaarten en prints met gekleurde passe-partouts.

Anne-Marije

Anne-Marije: “Ik verhuisde na de studie, voor de liefde naar Italië waar ik een perfecte combinatie heb gevonden tussen het plattelandsleven en het verzorgen van Engelse lessen, ondersteund door beeldende vorming.”

winkel-kaarten-molen-wholesale-3
anne-en-anne-marije-van-afternoon-stories

Anne: “Ik bleef in Rotterdam wonen en ben aan de slag gegaan als beeldend docent. Ik hou van lesgeven, van mooie plekjes ontdekken in eigen stad en van koken.” 

Duurzame kaart

Duurzame producten

Met afternoon stories willen we onze passie voor papier en illustraties met jullie delen. We streven naar een beter milieu en een mooie toekomst voor onze planeet.  Daarom werken we alleen met lokale bedrijven in Nederland en Italië en kiezen we bewust voor eerlijke en duurzame materialen.

Ons behang wordt met de beste en meest milieuvriendelijke technieken gedrukt op hoog kwaliteit FSC-papier. Bovendien zijn de gebruikte inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. De patronen zijn met de hand geïllustreerd in Italië en worden met zorgvuldigheid digitaal gedrukt in Nederland. Om de beste kwaliteit te garanderen en overproductie tegen te gaan wordt ons behang alleen op bestelling gedrukt.

Het papier van onze kaarten wordt gemaakt uit landbouwafval en is 100% gerecycled waardoor elke kaart een unieke uitstraling heeft. De postcards worden in Nederland in kleine oplage digitaal gedrukt zonder chemisch proces.

Leuk dat je onze website bezoekt! Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwerpen, schrijf je in! We beloven: geen spam, alleen inspiratie.

Ciao! Anne en Anne-Marije

Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Leuk dat je onze website bezoekt! Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwerpen, schrijf je in! We beloven: geen spam, alleen inspiratie.

Ciao! Anne en Anne-Marije

Lees ons privacybeleid voor meer informatie.